www.online-roman.de


  Gedichte Lyrik     Lyrix Poesie  



4 My Mouse

Markus Dörig


O min süassa Schatz
Wia gärn gäbt i der ez en richtig fätta Schmatz
Doch leider gat da jo nö
as wär jo o zu schö
I varmiss di jeda Tag jedi sekunda
Und mögt bi der si da wärid schöni stunda
Zum Glück bisch scho bald wieder do
Dän kömmer üs wieder versüasse lo
Mi freuts so bisi di wieder gseh
Dän jucki uma wia es jungs reh
I lieb di so hammer fest, hett nia dänkt das da goht
Doch du bisch da, wo bi mer ada obersta Stell stoht
I lieb di nome als am Afang
Aber i stürz mi nöd in Abhang
Im gägateil, i bi unbeschriblich froh
Dasmer üs gfunda hönd, judiho
Ez simmer scho so lang zäma
Und du brinsch mis Härz all no zum ränna
Wäni a di Dänk
Weissi du bisch s`schönste Gschänk
I hoff dasmer no a langi zit zäma hönd
Und dia zit wo mir alei sind guat überstönd




»»» Weitere Gedichte «««

»»» HOME PAGE Kurzgeschichten«««



Eingereicht am 19. Dezember 2004.
Herzlichen Dank an die Autorin / den Autor.
Nachdruck und Vervielfältigungen, auch auszugsweise, bedürfen der schriftlichen Zustimmung der Autorin / des Autors.